Background Image

Start din karriere hos Moog

Vores Moog-kultur er ikke som nogen anden

Moog skaber enestående muligheder for fleksible, entusiastiske mennesker, der ønsker at udføre vigtigt arbejde på forkant med teknologien. Moog er en præstationskultur, der styrker og inspirerer enkeltpersoner til at opnå bemærkelsesværdige ting - for vores kunder, for virksomheden og for hinanden.  

Vi mener, at vores virksomhedskultur er en væsentlig årsag til Moogs succes gennem årene. Så når vi gennemfører interviews, foregår de altid over telefonen, via videokonference eller personligt. Vi ønsker at lære dig personligt at kende. Du kommer aldrig til at gennemføre et interview med Moog i et chatrum, og vi vil heller aldrig bede dig om dine personlige økonomiske oplysninger.

Vi ansætter dygtige folk, og vi hjælper dem med at udnytte deres potentiale: større arbejdsglæde, øget indtjeningsevne og bedre jobmuligheder er alt sammen en del af blandingen, men Moog-kulturen handler grundlæggende om respekt. Vi tror på vores medarbejdere, og det viser sig i alt, hvad vi gør.   

Derfor handler et skifte til Moog om at få det liv, du ønsker, både på og uden for arbejdet.

Du kan gøre det her!

We're Actively Hiring!

At Moog we’re always looking for great people to join our organization. Take a look at our global opportunities and submit your application to join our Moog team.