Background Image

Den optimale løsning til industrielle anvendelser

Markeder og Kompetencer

Integrerede systemer

Moogs systemkompetencer er særdeles omfattende og vi har ry for at designe, kvalificere og levere højtydende løsninger inden for bevægelseskontrol til nogle af verdens mest krævende anvendelsesområder.

Sand integration fordrer samarbejde mellem Moog og kunderne på højt plan. I mange tilfælde bliver vores ingeniører en integreret del af kundens designteam. De har en tilbundsgående forståelse for de tekniske udfordringer og finder innovative metoder, der løfter systemets performance og optimerer dets egenskaber, såsom driftssikkerhed, vægt eller udgift. Det er dokumenteret, at vi er eksperter i at udvikle systemløsninger, og vi kan gøre kundens interne ressourcer endnu dygtigere.

Avanceret teknologi

Vi har altid mange udviklingsprojekter i gang—som de førende inden for innovation inden for verdens mest avancerede bevægelsesapplikationer til rumforskning, luftfart, medicinske produkter og industrimaskiner. Faktisk brugte vi sidste år mere end $100 mio. på forsknings- og udviklingsprojekter, så vi vedbliver med at være i front inden for bevægelsesteknologi.

Vi investerer også kraftigt i erhvervelse af mindre, udviklingsvirksomheder, som skaber disse nytænkende teknologier. Det hjælper os med til stadighed at udbygge vores eksisterende kompetencer med nye ideer, friske perspektiver samt en bedre teknologisk og løsningsportefølje.

Høj performance og ekstreme miljøer

Til brug i rummet og de dybeste oceaner vælger de ingeniører, hvis løsninger presser maskinerne til det yderste, Moogs højtydende bevægelsesløsninger.

Bevægelsessystemer fra Moog er i sit rette element, når de bruges under mange forskellige former for uforsonlige forhold. De er fremstillet til at kunne tåle ekstreme temperaturer, alvorlige stød, konstante vibrationer og mange andre potentielt destruktive faktorer. Maskinkonstruktører, ingeniører og slutbrugere over hele verden sætter deres lid til Moog, når deres levebrød er på spil.