Background Image

Et stort udvalg af produkter og systemer

Produkter og Løsninger

 

Moogs produkter har været foreskrevet til nogle af de mest kritiske anvendelsesområder inden for bevægelseskontrol i mere end 55 år. Efterhånden som nye anvendelsesområder kommer til, indgår vores designteams i tæt samarbejde med kunderne om at føje nye produkter til vores allerede omfattende produktliste. Nogle produkter skræddersys til enkeltstående installationer. Andre produkter bliver standardudstyr i mange branchers maskinpark.

Disse avancerede produkter forbedres løbende, så de udnytter de sidste nye teknologiske gennembrud og landvindinger. De er grundlæggende, når de højtydende bevægelseskontrolløsninger, vi udvikler i samarbejde med kunderne, skal levere varen.

Den rigtige bevægelseskontrolløsning kan være hydraulisk, alt efter maskinen, anvendelsesområdet, regionen og budgetmulighederne. Den kan også være elektrisk. Eller det helt rigtige er måske en kombination af de to. Med denne teknologi-neutrale tilgang får din virksomhed alle de fordele, som er forbundet med vores allerbedste ideer og højtydende produktserier i verdensklasse.

Moog tilføjer løbende nye produkter til sit produktudvalg samt forbedrer, rekonfigurerer og redesigner det for at sikre avancerede og banebrydende applikationers fleksibilitet. Vores aktuelle produkt- og systeminitiativer omfatter:

  • Integration af større konnektivitet
  • Tilføjelse af indlagt intelligence og software
  • Forbedring af den samlede systemintegration
  • Reducering af energiforbruget
  • Forbedring af brugeranvendeligheden og brugervenligheden

Uanset, hvor der udvikles industrielle applikationer, vil Moog fortsætte med at designe og lave bevægelseskontrolløsninger, som ikke blot holder trit med industri—, men som modigt går nye veje.